Translate

subota, 5. ožujka 2016.


PRIKAZ MOJE TRENUTNE ZARADE, PRATITE KAKO SE POVEĆAVA.


Polako ali sigurno tko želi zaraditi novac, došao je na jedan odličan blog! Činjenica je da možete zaraditi putem interneta bez problema na neke od vrlo jednostavnih načina. Jedna od tih metoda je i PTC metoda. Odnosno kliktajući i gledajući web stranice 30 sekundi. Zvuči neverovatno... ali je istinito. Ovih stranica imate mnogo ali ću vas sada uvesti u svet neobuxa, stranica koja je na vrhu tog načina zarade.

NeoBux je internet stranica koja plaća svoje članove za gledanje i kliktanje reklama sponzora. Ovo uputstvo će vam pomoći da zaradite novac bez ikakvog ulaganja! Ključ uspjeha u Neobuxu je imati "referrals" što u prevodu znači osoba koju ste vi preporučili na tu stranicu. Ako nemate referala (direktnih ili kupljenih) zarađivace te samo 4-5 centi dnevno. Najlakši način da dođete do referala je da ih kupite od neobuxa. Koncept je jednostavan i fazon je u tome što ustvari kupite članove neobuxa kao referale za jedan mjesec, i kada oni klikću vi zarađujete. Ako kupite nekog referala a on nije aktivan i ne klikće, vi nečete zarađivati od njega. Međutim, možete ga lako zameniti ili reciklirati, nego o tome više kasnije. Jedina caka je u tome što nećete odmah ispočetka zarađivati 20$ na dan, nego će te morati biti strpljivi ispočetka s obzirom da ništa ne ulažete iz svog džepa. Ali strpljenje se uvijek isplati - ako ne uložite ništa iz svog džepa na početku.

Step 1

Prvo što morate je registrovati se na Neobux ovdje. Izaberite određeno vreme u danu da "Isklikćete" te svoje reklame. Idite na "View Advertisements" u desnom gornjem uglu da ih vidite. Kao standard član imate negde oko 4 reklame dnevno za posetu, na šta potrošite oko 2 minuta. Kada ste dostigli balans od $0.75 USD imate mogućnost da kupite 3 referala, ali pričekajte. Otprilike vam treba 3 nedelje za $0.75 USD kliktajući jednostavno svaki dan, mnogi članovi postaju tako nestrpljivi pa kupe odmah 3 referala. Kakogod, ako ih kupite odmah nećete biti u mogućnosti da ih održavate i da kupite druge.


     Step 2

Pa zbog toga bolje pričekajte dok ne budete imali 3$ pa da kupite prva 3 referala! Mogli biste kupiti par na početku pa da taj proces malo ubrzate, ali ovo je uputstvo kako zarađivati bez ulaganja pa ostajmo pri tome. Sada kada imate  $3 USD taj budžet prebacujete iz  "Main Balance" u "Rental Balance". Sada imate 1$ za svakog referrala i nećete imati problema sa reciklažom i produžavanjem. Kao što vidite, treba malo vremena dok se skupi 3$, ali je bolje pričekati nego ne biti u mogućnosti da reciklirate i produžavate referale.

Step 3

Sada kada ste dobili svoja prva tri referala, preporučuje se da uključite "AutoPay" funkciju, koja će vam pomoći da produžavate referale. Obićno 1 referal košta 30 centi za jedan mesec, ali sa "AutoPay" funkcijom referal košta 1 cent za jedan dan, i kada klikne za jedan dan jednu reklamu on sam sebe produžava za jedan dan, ako klikne 4 reklame na dan, plaća sam sebe za 1 dan i plaća vas sa ona 3 preostala klika. Tako referal ustvari sam sebe plaća ako je aktivan. Na primjer, ako referal ne klikne jedan dan, ne produžava sebe za jedan dan. Sada sve verovatno deluje konfuzno, ali s vremenom ćete shvatiti caku.

Step 4

Mnogo je načina kako i kada treba da reciklirate referale. Dobro, strategija na početku je reciklirati referale koji nisu 3 dana aktivni, ili oni čiji je Click-Average ispod 2.0. Ako referal ima Click-Average od 2.0. - 4.0. pa nije aktivan bolje pričekati 4 dana. Ako referal ima Click-Average iznad ili 4.0. bolje pričekati sedmicu, jer taj je referal veoma aktivan ali je na odmoru ili negde drugo.

Step 5

Kada su vam referali 20 dana do "Next Payment" trebali biste da ih produžite-"prolong" za sledećih 30 dana, jer kada su ispod 20 dana do "Next Payment" AutoPay neće raditi.

Step 6

NeoBux je fantastičan - ako zatražite isplatu možete je odmah dobiti na online račun poput Alertpay ili Paypal. P mnogi članovi Neobuxa naprave grešku na početku tako što pošalju odmah novac sa Neobuxa na online račun. Mnogo bolje je ostaviti taj novac na Neobuxu i pobrinuti se referale. Naprotiv, bolje je ostaviti novac na "Rental Balans"-u do kupovine sljedećih 3 referala. Kako više budete zarađivali močete kupovati više referala, i tako još više zarađivati i održavati i reciklirati ih kao što je objašnjeno gore.

Nema komentara: